Antal besökare just nu: 12
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Trevlig och social tjej söker jobb - GRYCKSBO

Information uppdaterades: 2010-03-01

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hej!

Jag är en glad och social tjej som fyller 18 år i april i år. Jag har tagit första steget in i vuxenlivet och flyttat hemifrån. Bor i Grycksbo, 13km utanför Falun.

Studerar Omvårdnad - beteende på Falu Frigymnasium och går nu andra året. Jag har som framtidsplaner att en vacker dag hjälpa barn och ungdomar som mår dåligt och är i behov av hjälp och stöd. Efter gymnasiet ska jag förhoppningsvis åka som volontär till Afrika och jobba på ett småbarnshem. Det är och har länge varit min största dröm.

Men nu till saken...

Jag söker extrajobb då ekonomin inte är allt för bra eftersom det kostar att bo hemifrån.

Jag är intresserad av att vara barnvakt då jag verkligen älskar barn och det är något jag är van vid. Jag är ofta barnvakt och har varit det sen 12-13 års åldern till barn i alla möjliga åldrar. Jag är väldigt lekfull för min ålder och kommer alltid överens med barn, det har jag alltid gjort.

Har även haft praktik på ett dagis, fritids och lekis sen sommarjobbade jag på ett fritids i somras och fick därifrån ett betyg som jag är otroligt nöjd med, kan visas upp om någon är intresserad.

Men det är inte bara barnpassning som kan funka utan jag är intresserad av alla möjliga jobb som inte kräver någon vidare utbildning.

Åldringsvård är något jag också är van vid då jag har haft praktik även där. Så att hjälpa äldre människor med deras vardagliga sysslor är något jag jätte gärna skulle kunna tänka mig att göra.

Djur älskar jag så djurpassning är jag jätte intresserad av.

Städjobb skulle också funka.

Jag kan jobba i stort sett alla dagar efter 15:00. På helgerna kan jag jobba vilken tid som helst. Gärna i Faluområdet då jag oftast är häromkring med även Avestaområdet skulle fungera på helgerna då mina föräldrar bor där.

Är ni intresserade? Har ni några tips? Så hör gärna av er. Finns på mobilen dygnet runt och det är bara att slå en pling eller kanske maila?

Det skulle betyda otroligt mycket för mig.

Mvh
/Frida Blixt.

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: GRYCKSBO

Område och kategorier:
Dalarna > Barnvakt och barnpassning
Dalarna > Städhjälp och rengöring
Blekinge > Hundvakt och djurskötsel

Nyckelord: barn   barnpassning   barnvakt   djur   djurpassning   djurvakt   åldringsvård   äldreboende   städ   städhjälp   jobb

Sök lokalt: barn GRYCKSBO   barnpassning GRYCKSBO   barnvakt GRYCKSBO   djur GRYCKSBO   djurpassning GRYCKSBO   djurvakt GRYCKSBO   åldringsvård GRYCKSBO   äldreboende GRYCKSBO   städ GRYCKSBO   städhjälp GRYCKSBO   jobb GRYCKSBO

Timpris: diskuteras

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   4.00 (av 5)
Antal röster: 1 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Dalarna > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i TYRESÖ - barnvakt erbjudes
Hej!
Stina heter jag, fyller 16 år nu i Januari.
Jag är en glad och snäll tjej med massvis av glädje för barn. Jag går sista året på högstadiet och till hösten är det dags att välja gymnasium då jag kommer att välja barn och fritidsprogrammet. För inte så länge sedan praktiserade jag även på ett dagis vilket var en riktigt rolig upplevelse! Jag kan i princip...
Hjälp erbjuds i BJÖRKLINGE - Sitter gärna barnvakt
Hej! jag är en 16 årig tjej som är bra med barn. Har ganska stor släkt så har passat en del barn genom åren :) Hör gärna av dig om du behöver barnvakt
Hjälp erbjuds i GRYCKSBO - Trevlig och social tjej söker jobb
Hej!

Jag är en glad och social tjej som fyller 18 år i april i år. Jag har tagit första steget in i vuxenlivet och flyttat hemifrån. Bor i Grycksbo, 13km utanför Falun.

Studerar Omvårdnad - beteende på Falu Frigymnasium och går nu andra året. Jag har som framtidsplaner att en vacker dag hjälpa barn och ungdomar som mår dåligt och är i behov av hjälp...
Hjälp erbjuds i AVESTA - Barnpassning
Hej, jag heter Caroline Gustafson bor i Avesta med min sambo och son.
Jag är för tillfälligt arbetslös och vill göra nånting på dagarna. Om det är nån som behöver barnvakt ställer jag gärna upp. Jag har gått barn och fritid och är utbildad barnskötare. Jag älskar barn och är lekfull och glad och trevlig person. Om ni är intreserade kan ni höra av er på mobil; 0739352939
Hjälp sökes i Lidingö - Barnflicka sökes till Lidingö
Vi är en familj på Lidingö med två barn, 4 år och 7 år, som söker en barnflicka fyra dagar i veckan mellan kl. 14,00-18,00. Det finns flexibilitet att börja mellan kl 14,00-16,00.
Arbetsuppgifterna består av att hämta barnen på förskola och skola, lättare matlagning och lite hushållssysslor.