Antal besökare just nu: 12
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Hjälp att få vardagen att gå runt - UPPSALA

Information uppdaterades: 2010-03-21

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Vardagshjälpen i Uppsala erbjuder flera olika typer av hushållsnära tjänster såsom barnpassning, hämtning från förskola, tvättning, städning, matlagning, trädgårdsarbete mm.

Grundtanken är att man som kund prenumererar på tjänsten och med jämna mellanrum, så ofta man behöver, får besök av en och samma "hushållsassisten" som hjälper till med det som behöver göras. Stor vikt läggs vid matchningen av kundernas behov och våra medarbetares erfarenheter för att såväl kunder som medarbetare ska bli så nöjda som möjligt. Våra medarbetare är främst studenter som vill jobba extra och sedan tidigare har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Stor vikt har lagts vid personlig lämplighet vid anställandet.

Bra villkor för både anställda och kunder är viktigt för oss. Pris för tjänsten är 137.50 kr /timme inkl. moms men efter skatteavdrag som görs direkt på fakturan.

För mer info, se vår hemsida.

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: UPPSALA

Område och kategorier:
Uppsala > Barnvakt och barnpassning
Uppsala > Tvättning
Uppsala > Städhjälp och rengöring

Nyckelord: Barn   barnvakt   barnpassning   allt-i-allo   städning   hemstäd   matlagning   tvättning   strykning   trädgårdsarbete   gräsklippning   lövkrattning   au-pair

Sök lokalt: Barn UPPSALA   barnvakt UPPSALA   barnpassning UPPSALA   allt-i-allo UPPSALA   städning UPPSALA   hemstäd UPPSALA   matlagning UPPSALA   tvättning UPPSALA   strykning UPPSALA   trädgårdsarbete UPPSALA   gräsklippning UPPSALA   lövkrattning UPPSALA   au-pair UPPSALA

Timpris: 138

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Uppsala > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i ÖSTHAMMAR - Barnpassning
Halloj!!

Går inte era arbetstider ihop med era barns dagis/fritids tider??

Jag kan vara barnvakt dagtid, kväll, natt och på helger.

Jag är en glad, ansvarsfull och stresstålig tjej på 24 år. Är utbildad barnskötare och har jobbat på förskolor, fritids och som barnvakt sedan 2003.

Jag som barnvakt är påhittig, skojig, leker...
Hjälp erbjuds i Uppsala - Behöver du barnvakt eller städhjälp?
Jag är en 20 årig tjej som har jobbat som Au Pair i USA i 2 år, jag kommer hem till Sverige den 9 aug och stannar i 7 veckor innan jag åker tillbaka igen. Jag letar efter någon/några som behöver barnvaktspassning vilken tid eller dag som helst i veckan var som helst i Uppsala. Jag har erfarenhet av att ta hand om barn i åldrarna 9 mån till 11 år. Även innan jag började jobba som...
Hjälp erbjuds i Uppsala - Barnpassning i Uppsala erbjuds
Jag heter Åsa, är 22 år, kommer från västkusten. Jag är en utåtriktad och glad person som tycker om att arbeta och umgås med barn, mina erfarenheter av att arbeta med barn är att jag passat barn till bekanta samt under flera år arbetat som tennistränare för både små och stora barn.

Min nuvarande sysselsättning är att jag studerar och skulle vara tillgänglig att...
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Hjälp att få vardagen att gå runt
Vardagshjälpen i Uppsala erbjuder flera olika typer av hushållsnära tjänster såsom barnpassning, hämtning från förskola, tvättning, städning, matlagning, trädgårdsarbete mm.

Grundtanken är att man som kund prenumererar på tjänsten och med jämna mellanrum, så ofta man behöver, får besök av en och samma "hushållsassisten" som hjälper till med det som...
Hjälp erbjuds i Uppsala - Erfaren Barnvakt/barnskötare
Hejsan! Mitt namn är Zara Mizher och jag är 27 år.
Jag bor i Uppsala (Luthagen) idag men är Uppvuxen i Stockholm. Jag gick handel och administration på gymnasiet och i
idag studerar jag sista terminen, orientalistikprogrammet (statsvetare inom mellanöstern regionen och är språkvetare på Uppsala universitetet.
Jag Har även studerat religionsvetenskap och...