Antal besökare just nu: 13
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp sökes - Au pair till Bryssel-trakten - TERVUREN (BELGIEN)

Information uppdaterades: 2010-09-09

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Vi är en svensk familj med en flicka på 7 år och en pojke på 6 år, som söker en ersättare till vår nuvarande aupair omgående (september 2010). Vi bor i en villa med en soldränkt trädgård straxt utanför Bryssel.

Arbetsuppgifterna är framför allt att följa barnen till skolbussen på morgnarna, hämta dem vid skolbussen vid på eftermiddagarna och ta hand om dem tills någon av föräldrarna kommer hem. Ett par barnvaktskvällar i månaden enligt överenskommelse samt litet hushållsplock ingår också, men veckostädning och strykning sköter vår städerska.

Vi vill gärna ta emot en glad, ansvarstagande och barnkär au pair. Vi tror att du liksom vi gillar att bo nära en internationell storstad, men ändå mitt i naturen. Du behöver inget körkort i jobbet, men vi tror att du trivs bättre om du ha ett, eftersom det ger dig extra frihet att ta dig in till Bryssel (ca 15 minuters bilväg härifrån). Vi tror också att du kommer att trivas extra bra hos oss om du gillar att rida, eftersom vi har ett stall ("Het gulden spoor", googla så hittar du det!) precis runt knuten.

I kontraktet ingår boende i två fräscha, ljusa, möblerade rum på egen vindsvåning i vår villa (med TV och trådlöst Internet), eget badrum, kost, logi, språkkurs och en fickpeng på 450 euro per månad. Arbetstiderna är främst måndag till fredag tidiga morgnar (ca 6.30-7.30) och sena eftermiddagar (normalt ca 16-18), totalt ca 25 timmar/vecka.

Om du är intresserad, så hör helst av dig via e-post. Berätta om dig själv, dina erfarenheter av barn, dina intressen och vad du har gjort tidigare. Lämna gärna en referens till någon utanför familjen som känner dig väl, som vi kan kontakta. (Det behöver inte vara en tidigare arbetsgivare, utan kan vara till exempel en lärare eller någon du känner från engagemang i föreningslivet.)

Annonstyp: Hjälp sökes

Ort: TERVUREN (BELGIEN)

Område och kategorier:
Hela Sverige > Barnvakt och barnpassning

Nyckelord: barn   barnpassning   barnvakt   au-pair   utomlands   utlandet   Bryssel   belgien

Sök lokalt: barn TERVUREN (BELGIEN)   barnpassning TERVUREN (BELGIEN)   barnvakt TERVUREN (BELGIEN)   au-pair TERVUREN (BELGIEN)   utomlands TERVUREN (BELGIEN)   utlandet TERVUREN (BELGIEN)   Bryssel TERVUREN (BELGIEN)   belgien TERVUREN (BELGIEN)

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Hela Sverige > Barnvakt och barnpassning
Hjälp sökes i Hoeilaart,belgien - Aupair sörkes till Bryssel - Aug 2011
Vi är en svensk – brittisk familj med en flicka på 5 ½, och två pojkar på 3 ½ resp 1 år, som söker en glad, ansvarstagande och barnkär aupair från och med Augusti 2011 för 12 månader. Vi bor i ett nybyggt hus i Hoeilaart strax utanför Bryssel med stor trädgård. Det är ett mycket trivsamt område med stora vackra grönområden och möjligheter för diverse aktiviteter (cykla...
Hjälp sökes i Stockholm - Au pair och hundvakt
Vi är en svensk fransk familj som söker au pair när vi flyttar tillbaka till Bryssel i höst, efter några år i Stockholm. Vi består av mamma (svensk), pappa (fransk), två döttrar (10 och 16) och cockerspaniel valpen Winston (16 veckor). Vi bor centralt i Bryssel i ett stort, typiskt sk "townhouse" med en liten trädgård. Som au pair hos oss får du ett eget, stort nyrenoverat rum och...
Hjälp sökes i PARIS - Au pair söker till Paris
Vi är en svensk familj med två barn (12 och 8 år, en pojke och en flicka) som bor i centrala Paris, i 7:e arrondissmentet alldeles bredvid Champs de Mars. Barnen går i kommunal skola ca 10 minuters promenad från hemmet. Vi jobbar båda heltid, mamman delvis från hemmet. Vi söker en au pair från början av september 2010 fram till slutet av juni.


Per, What do...
Hjälp sökes i waterloo - Au-pair sökes till Bryssel
Vi är en svensk barnfamilj som söker en au-pair för perioden mitten av augusti 2012 till juni 2013. Vår två barn är 7 och 5 år. Mamma arbetar på EU-kommissionen och pappa är docent i statsvetenskap. Vi är bosatta i Waterloo, som ligger i den fransktalande delen av Belgien.

Vi söker dig som är minst 18 år, gärna äldre. Tidigare erfarenhet av arbete med barn är...
Hjälp erbjuds i Halmstad - Behöver du barnflicka,djurskötare?
Jag är en tjej på 29 år som bor i Halmstad med min hund Boss. Han är en amstaff på 2 år som älskar allt och alla och han måste komma med mig vid flytt.
Jag har jobbat i england och på irland som aupair/hästskötare i ett par år där jag tog hand om 2 barn, stallet och hästar och såg till att huset va rent och fint.
Jag trivs bra att jobba med både barn och djur och...