Antal besökare just nu: 12
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp sökes - Barnflicka. - BILLESHOLM

Information uppdaterades: 2010-05-26

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

BARN FLICKA SÖKES.
Vi söker barn flicka som kan vara en hjälpande hand till våra tre pojkar 3,5och 9år gamla samt till lite enklare hushåls sysslor. Boende på gården finns.
Vi bor på stor gård med mycket djur så att ha ett gott öga till djur är ett plus. Tycker du om ridning finns det fri tillgång till häst (frieser). Under vinterhalvåret är vi så ofta vi kan i Spanien då vi även har hus där.
Skriv och berätta lite om dig själv både gällande tidigare arbetserfarenheter eller utbildning och lite om vad du gärna spenderar din lediga tid på. Maila din ansökan senast 25maj.

Annonstyp: Hjälp sökes

Ort: BILLESHOLM

Område och kategorier:
Skåne > Barnvakt och barnpassning

Nyckelord: barnflicka   barn   djur   hästar

Sök lokalt: barnflicka BILLESHOLM   barn BILLESHOLM   djur BILLESHOLM   hästar BILLESHOLM

Timpris: månads lön

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Skåne > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i MALMÖ - Barnvakt kvällar och helger
Jag är en tjej på 20 år som för tillfället pluggar på folkhögskola. Behöver du som bor i Malmö med omnejd hjälp med barnpassning så hjälper jag gärna till. Jag kan laga enklare måltider och även hjälpa till med vissa hushållssysslor. Jag är mycket barnkär och har tidigare praktiserat på förskola. Är i skolan dagtid men är för övrigt mycket flexibel när det gäller...
Hjälp erbjuds i malmö - Barnvakt och barnpassning på helgerna
Hej! jag heter chantelle Cortes, är 18 år och går i samhälle, barn och fritid programen. Efter gymnasien så är jag utbildad barnskötare men ska plugga vidare till Grundskollärare.

Jag har bra erfarenhet bland barn samt jag gillar jobba med barn. har somma jobbat 4 gånger i förskola samt praktisera 2 gånger i förskola och en gång i grundskola.
Har goda...
Hjälp sökes i Lund - Barnpassning - strötimmar sökes
Vi letar efter en glad och barnkär tjej/kille/. Har 3 barn födda 04 (flicka), 07 (pojke) och 11 (flicka) och behöver med ojämna mellanrum ha passning. Det handlar inte om regelbunden passning utan strötimmar på vardagskvällar och helger. Det kan även innebära hämtning på skola/dagis.

Vi bor i centrala Lund.
Hjälp erbjuds i MÖRARP - Barnvakter det trygga & enkla sättet
Vi är ett väl etablerat företag som hjälper barnfamiljer i Skåne regionen att hitta den perfekta barnvakten just för sin familj.
Barnvakterna står för allt det administrativa, försäkringar, begär polisregister utdrag mm. Allt ni behöver göra är att kontakta oss så ger vi er ett par barnvakter att välja på. Tryggt och enkelt.

Välkomna att kontakta...
Hjälp erbjuds i LUND - Barntokig barnflicka finnes!
Hej!
Jag är en 20årig glad och utåtriktad tjej från Lund som letar efter en familj som är i behov av barnflicka. Jag älskar barn och har erfarenhet sedan tidigare. Ni ska helst finnas i Lund eller Malmö.
Låter det intressant!? Hör av er så berättar jag mer.

Mvh Marie