Antal besökare just nu: 12
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp sökes - Bebis- och djurälskare till Halmstad - ÅLED

Information uppdaterades: 2010-07-12

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Vi är en företagar-familj med två små barn, en flicka på 4 år och en pojke född 31/3 2010 som behöver hjälp från oktober/november 2010. Vi bor lantligt, ca 8 minuter från Halmstad City och här finns både katt, höns och får. Är du djurägare och vill ta med dig häst eller hund så finns det goda möjligheter hos oss.

Skulle du vilja komma till Halmstad, ha tillgång till egen bostad och möjlighet till att studera på Halmstad Högskola kanske? Tycker du dessutom om barn och vill jobba som barnflicka kan du tjäna en slant samtidigt!

Vi tror att du är i 18-23 årsåldern och älskar barn. Vi söker en aupair/barnflicka från oktober/november 2010 och 6-8 månader framåt. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att sköta bebisar. Har du dessutom ett djurintresse tror vi att du kommer att trivas extra bra.

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att mata, leka och byta blöjor på minstingen under vardagar. Mamman arbetar delvis i stan och delvis hemifrån men behöver back up. Du ska kunna lämna eller hämta fyraåringen från förskola med bil, varför du behöver ha körkort, och servera frukost eller middag. Utöver det utför du lite enklare sysslor som att plocka undan efter barnen och hålla köket hyfsat i ordning. Arbetstid per vecka varierar men kommer att vara max 20 timmar. Trivs vi med varandra och du väljer att stanna till sommaren kan vi erbjuda dig att bo här och vara ledig under semestermånaden juli 2011.

För att du ska trivas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för barn och tycker om att leka och umgås med barnen. Det underlättar om du är utåtriktad och har glimten i ögat samt naturligtvis att du är ansvarsfull och ordningssam. Du behöver kunna prata svenska hyfsat bra och det är ett extra plus om du tycker om djur och matlagning.

Du kommer att ha egen lägenhet i uthuset och äter gratis med familjen. Utöver det betalar vi ca 1000 kr per vecka (före skatt). Du arbetar normalt mån-fre med vissa undantag. Helger oftast helt ledig.

Om du tror att det kan vara något för dig, hör av dig och berätta om dig själv!

Vänliga hälsningar Erica och Mikael

Annonstyp: Hjälp sökes

Ort: ÅLED

Område och kategorier:
Halland

Nyckelord: barn   djur   häst   barnpassning   au-pair   hund   högskola   lägenhet   boende   barnvakt   bebis

Sök lokalt: barn ÅLED   djur ÅLED   häst ÅLED   barnpassning ÅLED   au-pair ÅLED   hund ÅLED   högskola ÅLED   lägenhet ÅLED   boende ÅLED   barnvakt ÅLED   bebis ÅLED

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Halland
Vi är en företagar-familj med två små barn, en flicka på 4 år och en pojke född 31/3 2010 som behöver hjälp från oktober/november 2010. Vi bor lantligt, ca 8 minuter från Halmstad City och här finns både katt, höns och får. Är du djurägare och vill ta med dig häst eller hund så finns det goda möjligheter hos oss.

Skulle du vilja komma till Halmstad, ha...
Hjälp erbjuds i KUNGSBACKA - HÄR FINNS JAG!
Hej! Jag är en glad och trevlig tjej på 17 år i Kungsbacka som finns dig behjälplig med allt möjligt! Kan sitta barnvakt, sköta dina djur eller varför inte sköta din trädgård? Jag har tidigare suttit mycket barnvakt , åt ett tvillingpar på 2 år och ett syskonpar på 7 och 12 år. Alla fyra flickor. Har även erfarenhet av djur; hästar, katter, hundar, kossor, höns... Enklare...
Hjälp erbjuds i Halmstad - HALMSTAD - hundvakt eller barnvakt
Utbildad barnskötare med ytterligare erfarenhet av barnpassning (nanny) och jobb på förskola, med barn i åldern 1-6 år. Jag har även jobbat på ett hunddagis samt blivit uppvuxen med hund i hemmet.

I nuläget är jag en 27-årig tjej som studerar på universitet och har mycket egen tid över. Jag och min sambo vill inom en snar framtid skaffa oss vår egen hund, och även...