Antal besökare just nu: 14
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp sökes - Barnpassning/hemhjälp - LIDINGÖ

Information uppdaterades: 2010-08-24

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hej!

Vi är en familj med barn i åldrarna 2, 5 och 11 som behöver hjälp från sept 2010. Vi bor i hus med stor tomt, 20 minuter från Stockholm city.

Skulle du vilja komma till Stockholm, ha tillgång till bostad och möjlighet till att studera kanske? Tycker du dessutom om barn och vill jobba som barnflicka kan du tjäna en slant samtidigt!

Vi tror att du är i 18-23 årsåldern och älskar barn och hushåll. Vi söker en aupair/barnflicka från sept 2010 och 6-12 månader framåt.

Dina arbetsuppgifter inkluderar att lämna och hämta barnen från skola/dagis (på gångavstånd) samt att ge dem middag och umgås tills föräldrarna kommer hem. Utöver det är det sysslor som att plocka undan efter barnen och hålla köket i ordning. Ev hjälpa till m tvätt någon gång. Arbetstid per vecka varierar, men runt 15 timmar är vanligast (max 20).

För att du ska trivas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för barn och tycker om att leka och umgås med barnen. Det underlättar om du är utåtriktad och har glimten i ögat samt naturligtvis att du är ansvarsfull och ordningssam. Vi ser också att du tycker om att ge service och finnas till hands om något extra skulle behövas göras. Du behöver kunna prata svenska hyfsat bra och det är ett extra plus om du tycker om matlagning.

Du kommer att ha eget rum i huset och bor och äter gratis. Utöver det betalar vi ca 1000 kr per vecka (före skatt). Du arbetar normalt mån-fre med vissa undantag. Helger oftast helt ledig.

Om du tror att det kan vara något för dig, hör av dig och berätta om dig själv!

Vänliga hälsningar Jessica + familj

Annonstyp: Hjälp sökes

Ort: LIDINGÖ

Område och kategorier:
Stockholm > Barnvakt och barnpassning

Nyckelord: barnpassning   hemhjälp   barn   städning   service

Sök lokalt: barnpassning LIDINGÖ   hemhjälp LIDINGÖ   barn LIDINGÖ   städning LIDINGÖ   service LIDINGÖ

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Stockholm > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i STOCKHOLM - Behöver Ni en erfaren barnflicka?
Våra barnflickor på HomeCare är erfarna och ansvarsfulla och älskar barn!

Vårt fokus ligger på att aktivera ditt barn och skapa förutsättningar för lärande. Våra barnflickor är välutbildade och handplockade för uppgiften. Vi har dessutom barnflickor som är specialiserade inom musik eller sport.

Tveka inte att kontakta oss, så går vi igenom era...
Hjälp sökes i LIDINGÖ - Barnflicka sökes - heltid
Barnflicka på heltid sökes till två tjejer på Lidingö, 2 och 4 år gamla.

Vi är en stor familj med 3 barn, en 12 åring som bor med oss varannan vecka och två små tjejer som bor med oss heltid. Vi jobbar på dagarna
och kommer hem runt 17 - 19 beroende på veckodag, någon av oss är alltid hemma på kvällen tillsammans med dig och barnen. Vi reser flera gånger...
Hej vi söker en pålitlig person från gymnasieålder och uppåt att hämta våra 2 barn en dag i veckan från slutet av augusti (flexibilitet vilken dag). 2-3 timmar per tillfälle. Barnen är 2,5 och 6 år gamla. Den yngsta barnet hämtas på dagis kl 16 i direkt anslutning till hållplats Näsby allé på roslagsbanan och den äldsta hämtas på fritids längs vägen hem. Körkort ej ett...
Hej!
Vi återvänder till Sverige efter 3 år i Italien och söker en glad och ansvarsfull barnvakt som kan hjälpa till med hämtning på dagis 3-4 ggr i veckan till vår 4-åriga dotter. Vi behöver också hjälp varje onsdag kväll samt en fredag kväll av fyra. Vi ser gärna att du talar Italienska men det är inget krav, viktigare är att du delar vår dotters intressen som är att...
Hjälp sökes i HÄGERSTEN - Stockholm Kids söker barnvakter
Stockholm Kids söker barnkära och ansvarsfulla barnvakter för arbete i hela Stockholm. Det är bra om du bor i Stocksund/Djursholm eller kan åka dit.
Sänd din ansökan till info@stockholmkids.se
Läs mer om oss på www.stockholmkids.se