Antal besökare just nu: 13
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Jag erbjuder bra barnpassning! - SVEDALA

Information uppdaterades: 2010-11-13

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

hej!
jag är en tjej på 16 år. Bor i Svedala,ungefär 20 minuter utanför Malmö. Så har absolut inga problem med att ta mig till malmö, vilken tid som helst.

Jag går just nu på gymnasiet i Malmö, så behöver lite extra pengar utöver studiebidraget.
Jag älskar barn och att ta hand om dom, har en mamma som jobbar på dagis så brukar ganska ofta vara där. Har även sommbarjobbat på dagis och fick väldigt bra respons efter det. Jag tycker väldigt mycket om djur, och går gärna ut med era djur och vaktar era hundar. Jag kan även hämta/lämna era barn på dagis, laga mat till dem, åka med familjen, för extra hjälp med barnen och göra ärenden som tex gå och handla mat.

Jag bor somsagt i Svedala en liten bit utanför Malmö och har därför inga problem med att ta mig dit. erbjuder även hjälp i själva Svedala såklart och städerna runt om Svedala. Jag kan efter skolan på veckodagarna, från klockan 3 ungefär till sent på kvällen. Kan även på dagarna på helgerna, fram tills tidig kväll ungefär 8, men beror helt på vilken helg det är. och hela söndagen.

Så hör av er! jag lovar att jag inte kommer göra er besvikna.

MVH/ Martina Abedzadeh

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: SVEDALA

Område och kategorier:
Skåne > Barnvakt och barnpassning
Skåne > Hundvakt och djurskötsel

Nyckelord: barnvakt   barn   barnpassning   barnflicka   djurskötsel   hundvakt   hemhjälp.

Sök lokalt: barnvakt SVEDALA   barn SVEDALA   barnpassning SVEDALA   barnflicka SVEDALA   djurskötsel SVEDALA   hundvakt SVEDALA   hemhjälp. SVEDALA

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Skåne > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i LIMHAMN - Hushållnäratjänster
Tjänst24 är ett modernt företag med målsättning att tillfredsställa sina kunder med hushållsnära tjänster. För alla våra tjänster räknar vi med en lämplig personal som har en bra arbetslivserfarenhet och referenser. Vi i tjänst24 erbjuder allt som behövs. Barnpassning, Äldreomsorg, hemstädning, kontorsstädning och husdjurspassning. Vi har bra pris till dig som kund och...
Anna
Hej mitt namn är Anna
Jag är en erfaren barnflicka. Jobbat 5 år i sthlm hos ett flertal olika familjer med olika behov. Däribland även med pedagogiskt arbete så som läxhjälp.
Jag jobbar nu som Ma/No lärare på högstadiet men saknar att arbeta med mindre barn.
Jag vill därför utnyttja mitt sommarlov till att arbeta just med barn.

Men...
Hjälp erbjuds i MALMÖ - Hjälp erbjuds i Malmö
Jag jobbar som förskollärare och på helger kan jag ta hand om ditt barn.

MVH
Ewa
Hjälp erbjuds i MÖRARP - Barnvakter det trygga & enkla sättet
Vi är ett väl etablerat företag som hjälper barnfamiljer i Skåne regionen att hitta den perfekta barnvakten just för sin familj.
Barnvakterna står för allt det administrativa, försäkringar, begär polisregister utdrag mm. Allt ni behöver göra är att kontakta oss så ger vi er ett par barnvakter att välja på. Tryggt och enkelt.

Välkomna att kontakta...
Hjälp erbjuds i MALMÖ - Professionell barnpassning
NAYS 24/7 tillhandahåller barnpassning dygnet runt, 7 dagar i veckan för dig som har barn i åldrarna 0-10 år. Vi har stor erfarenhet av barnpassning och lägger stor vikt vid pedagogik, kontinuitet och trygghet för Dig och Ditt/Dina barn.

Vi jobbar för din bekvämlighet, därav tar vi gärna hand om Ditt/Dina barn antingen hemma hos Dig, eller om ni så vill, hemma hos...