Antal besökare just nu: 15
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp sökes - Barnhämtning sökes 1 dag/v. i Täby - Täby

Information uppdaterades: 2011-07-28

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hej vi söker en pålitlig person från gymnasieålder och uppåt att hämta våra 2 barn en dag i veckan från slutet av augusti (flexibilitet vilken dag). 2-3 timmar per tillfälle. Barnen är 2,5 och 6 år gamla. Den yngsta barnet hämtas på dagis kl 16 i direkt anslutning till hållplats Näsby allé på roslagsbanan och den äldsta hämtas på fritids längs vägen hem. Körkort ej ett krav. Förutom hemgång, enklare matlagning till barnen.

Vår äldsta dotter har diabetes vilket inte kräver någon komplicerad vård men det är viktigt att du är beredd att lära dig lite om det. Hon klarar det mesta själv.

Timersättning efter överenskommelse.

Annonstyp: Hjälp sökes

Ort: Täby

Område och kategorier:
Stockholm > Barnvakt och barnpassning

Nyckelord: Barnhämtning   Näsby park   täby   barnflicka   barnvakt

Sök lokalt: Barnhämtning Täby   Näsby park Täby   täby Täby   barnflicka Täby   barnvakt Täby

Timpris: enl ök

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Stockholm > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i STOCKHOLM - Barnflicka
Hej.
Jag är en 19-årig student från Lund som i januari slutar på universitet. Därefter vill jag gärna arbeta som barnflicka/aupair, och helst i Stockholmsområdet. Jag har tidigare erfarenhet av att passa släktingars/vänners barn, vilket jag gillar starkt. Jag kan börja i mitten av januari och hela våren.

/ Sofia
Hjälp erbjuds i NORSBORG - Barnpassning/barnflicka heltid
Hejsan! Camilla heter jag, 21 år gammal. Arbetar nu som barnflicka åt en familj 3 dagar/veckan och har gjort det i 2 år. Jag älskar barn, det bästa jag vet. jag är väldigt barnkär och lekfull. Jag skulle dock vilja jobba heltid med det jag brinner för. Jag kan då erbjuda passning 7 dagar i veckan, från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Jag är flexibel och bra på att...
Hjälp sökes i LIDINGÖ - Hämthjälp
Vår dotter går i ettan och behöver bli hämtad lite tidigare 1-2 ggr/veckan. När ni kommer hem är det enklare matlagning, lek och läxläsning, även med 12-åringen, tills vi kommer hem vid 19-tiden.
Hjälp sökes i Nykvarn - Barnflicka sökes
Jag söker en snäll & duktig barnflicka/au pair till min dotter (1,5) från och med februari/mars 2010.
Då jag inte vill att min dotter ska vara allt för länge på förskolan på dagarna, blir uppgiften att hämta henne vid ca. 13:00/14:00 och ta hand om henne under eftermiddagen fram till ca 18:30 då jag kommer hem.

Vi bor i ett litet trevligt hus i Nykvarn, med...
Hjälp erbjuds i HÄGERSTEN - 22årig barnvakt i stockholm finnes!
HEJ!
Jag heter Sara och är 22 år. Jag jobbar sedan augusti 2008 som Cafébiträde och personalansvarig på ett Café på Söder i Stockholm. Innan detta var jag inneboende barnflicka i 9 månader, och hjälpte en familj 25 timmar per vecka med deras 3 barn (i åldrarna 2, 4 och 5.) Jag har även varit barnvakt regelbundet sedan det att jag var 15 år. Nu letar jag efter en familj i...