Antal besökare just nu: 14
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Barnpassning, alla tider och alla dagar! - Stockholm

Information uppdaterades: 2011-12-19

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hej alla barnfamiljer!

Jag heter Linda Pettersson och 19 år. Under större delen av mitt liv har jag bott i Linköping med min familj men nu flyttar jag vidare till Stockholm veckan efter nyår. Jag har sedan augusti jobbat med barn, både som barnvakt och några gånger på förskola som timvikarie.
Jag började jobba hos en familj i augusti med en liten tjej på 7 månader. Till en början var det mellan 1-2 ggr i veckan men under oktober månad jobbade jag heltid hos dem. Jag kommer att vara kvar hos dem tills jag flyttar. Sen sitter jag också barnvakt varannan söndag + vid behov hos en familj med en kille på 4,5 år. Där jobbar jag också kvar tills jag flyttar.

Jag tycker det är otroligt roligt att få umgås med barn och det är speciellt roligt att se hur man bygger en relation med barnen och att man är omtyckt och har roligt tillsammans! Jag har alltid haft en liten dröm att få jobba med barn och valde därför att börja jobba som barnvakt efter studenten. Nu vill jag jättegärna få fortsätta med det här i Stockholm! Då jag inte planerar på att börja plugga det närmaste året så skulle jag önska att få vara hos en familj som behöver ganska mycket hjälp, mellan 15-20h/veckan eller mer. Självfallet kan jag tänka mig att vara hos flera familjer och jag jobbar så klart mindre en så än ingenting alls med barn, men min dröm är att få göra det här på heltid fram till dess att jag börjar plugga igen.

Jag är social, ordningsam och älskar att skoja och busa. Jag skulle tycka det var jätteroligt att få tillbringa min tid med era barn! Så om ni är intresserade eller undrar något får ni gärna höra av er!

(referenser finns att få)

Mvh Linda Pettersson

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: Stockholm

Område och kategorier:
Stockholm > Barnvakt och barnpassning

Nyckelord: Barnvakt   Barnflicka   barn   barnpassning

Sök lokalt: Barnvakt Stockholm   Barnflicka Stockholm   barn Stockholm   barnpassning Stockholm

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Stockholm > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i SALTSJÖ-DUVNÄS - Erfaren barnvakt erbjuder hjälp
Jag är en ung tjej som precis har gått ut gymnasiet. Söker arbete under läsåret 09/10 innan jag sedan ska fortsätta mina studier på jurist- eller läkarlinjen i Stockholm.

Jag är glad och positiv och har hög arbetsmoral. Är dessutom uthållig, strukturerad och har ett öga för detaljer. Nedan följer de tjänster jag erbjuder samt en kortare beskrivning kring dem.
Hjälp sökes i Nykvarn - Barnflicka sökes
Jag söker en snäll & duktig barnflicka/au pair till min dotter (1,5) från och med februari/mars 2010.
Då jag inte vill att min dotter ska vara allt för länge på förskolan på dagarna, blir uppgiften att hämta henne vid ca. 13:00/14:00 och ta hand om henne under eftermiddagen fram till ca 18:30 då jag kommer hem.

Vi bor i ett litet trevligt hus i Nykvarn, med...
Hjälp erbjuds i HANDEN - hjälp att undelätta din vardag
Hej jag heter Cecillia och är 20 år.
Jag har tidigare erfarenheter av barn, bland annat så har jag jobbat på ett dagis i vendelsö och för tillfället är jag vikarie på en förskola.
Jag har även varit barnflicka tidigare till två barn, i åldrarna 2 och 6 och jag trivdes bra med det. Under min gymnasietid så gick jag samhälle med inriktning idrott och ledarskap,...
Hej vi söker en pålitlig person från gymnasieålder och uppåt att hämta våra 2 barn en dag i veckan från slutet av augusti (flexibilitet vilken dag). 2-3 timmar per tillfälle. Barnen är 2,5 och 6 år gamla. Den yngsta barnet hämtas på dagis kl 16 i direkt anslutning till hållplats Näsby allé på roslagsbanan och den äldsta hämtas på fritids längs vägen hem. Körkort ej ett...
Hjälp sökes i Stockholm - French-speaking nanny 4 hours/week
We're a Swedish family who've lived a few years in Paris and are now looking for someone with French as maternal language who could pick up our son Charles, 21 months, from kindergarten one or two afternoons per week.

We speak Swedish, English and French.