Antal besökare just nu: 10
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Behöver du barnvakt eller städhjälp? - Uppsala

Information uppdaterades: 2012-07-27

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Jag är en 20 årig tjej som har jobbat som Au Pair i USA i 2 år, jag kommer hem till Sverige den 9 aug och stannar i 7 veckor innan jag åker tillbaka igen. Jag letar efter någon/några som behöver barnvaktspassning vilken tid eller dag som helst i veckan var som helst i Uppsala. Jag har erfarenhet av att ta hand om barn i åldrarna 9 mån till 11 år. Även innan jag började jobba som barnflicka i USA så har jag suttit barnvakt i många olika familjer enda sedan jag var 13 år gammal. Jag har även vikarierat på en lågstadieskola regelbundet de 2 år jag varit i USA. Eller om du behöver städhjälp hemma, jag är också intresserad av att erbjuda den tjänsten. Jag har jobbat på ett städbolag i 2 år, och som Au Pair mycket hushållsuppgifter har ingått i min jobbeskrivning. Bästa sättet att nå mig är via email. Alla frågor är välkomna!

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: Uppsala

Område och kategorier:
Uppsala > Barnvakt och barnpassning
Uppsala > Städhjälp och rengöring

Nyckelord: barnvakt   barn   barnvaktspassning   barnflicka   städning   hushållsstädning

Sök lokalt: barnvakt Uppsala   barn Uppsala   barnvaktspassning Uppsala   barnflicka Uppsala   städning Uppsala   hushållsstädning Uppsala

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Uppsala > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i Uppsala - Erfaren Barnvakt/barnskötare
Hejsan! Mitt namn är Zara Mizher och jag är 27 år.
Jag bor i Uppsala (Luthagen) idag men är Uppvuxen i Stockholm. Jag gick handel och administration på gymnasiet och i
idag studerar jag sista terminen, orientalistikprogrammet (statsvetare inom mellanöstern regionen och är språkvetare på Uppsala universitetet.
Jag Har även studerat religionsvetenskap och...
Hjälp erbjuds i MALMBÄCK - Barnflicka
Engelsk-, och spansktalande gift kvinna på 25 år med lång erfarenhet av barnpassning i London, med goda referenser, erbjuder att arbeta som barnflicka, i den mån det finns behov.

Hör gärna av er för mer info.
Hjälp sökes i UPPSALA - Barnflicka
Lugn, trygg och helst erfaren barnflicka sökes. Vi har behov av en barnflicka till vår son som är 15 månader, från 1/6- 1/8- 08. Tjänsten är dagtid, ca 5 timmar om dagen måndag till torsdag. Det är en fördel om du har körkort, men det är inget krav. Låter detta intressant, hör av dig till oss, om du har referenser är detta en fördel.
Hjälp erbjuds i VÄNGE - Barnpassning
Jag är en glad tjej på 18 år som är barnkär och erfaren inom att passa barn. Jag studerar i Uppsala men jag har otroligt mycket ledig tid så jag kan passa barn i princip hela dygnet runt!

Allt från tidiga morgonen till sena kväll och helger. Kanske ditt barn vill slippa att vara ensam ett par timmar och bli hämtad från dagis, eller ska du iväg på middag? shoppa? Då...
Hjälp erbjuds i Uppsala - Behöver du barnvakt eller städhjälp?
Jag är en 20 årig tjej som har jobbat som Au Pair i USA i 2 år, jag kommer hem till Sverige den 9 aug och stannar i 7 veckor innan jag åker tillbaka igen. Jag letar efter någon/några som behöver barnvaktspassning vilken tid eller dag som helst i veckan var som helst i Uppsala. Jag har erfarenhet av att ta hand om barn i åldrarna 9 mån till 11 år. Även innan jag började jobba som...