Antal besökare just nu: 13
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp sökes - Inneboende barnflicka/housekeeper - Stockholm

Information uppdaterades: 2014-07-24

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Inneboende barnflicka/housekeeper, Stockholm

Verksamhetsbeskrivning

Vi är en familj med två flickor på 4 och 1,5 år. Föräldrarna arbetar båda som jurister (advokat och domare). Vi söker en inneboende barnflicka med start från och med början/mitten av mars 2014. Tjänsten är en tillsvidareanställning med, om det fungerar väl, en varaktighet om minst ett år. Vi bor för närvarande i en villa i ett trevligt bostadsområde i Älvsjö, Stockholm. Vi kommer dock eventuellt att flytta inom Stockholm under året. Du får ett eget rum i anslutning till villans entré och egen toalett/dusch samt tillgång till internet och husets gym med bastu. I gymet finns löpband, cross-trainer och roddmaskin samt fria vikter och multimaskin.


Arbetsuppgifter

Vi önskar att du lämnar och hämtar barnen på förskolan två till tre dagar i veckan. Jobbet som barnflicka/housekeeper innebär att du har hand om barn och hushåll. I detta innefattas, förutom att du tar hand om barnen, lättare matlagning till barnen, undanplockning, städning samt tvätt/strykning. Det kan även innefatta diverse andra uppgifter så som inlämning/hämtning av kemtvätt, posthantering, mindre matinköp och dylikt. Vi beräknar att dessa arbetsuppgifter motsvarar en arbetsvecka om ca 25 timmar. Utöver detta behövs flexibilitet för att ta hand om barnen vid vab-situationer och andra särskilda tillfällen. Tjänsten bör kunna kombineras med deltidsstudier på distans.

Erfarenhet och övriga förutsättningar

Du måste vara minst 20 år och pålitlig, ansvarsfull, flexibel och dessutom rökfri. Du ska prata flytande svenska. Tidigare erfarenheter av liknande jobb eller annan barnpassning är meriterande. Det är viktigt att du har god hand med barn och tycker att det är kul att ta hand om och vara med barn. Körkort är ett krav. Du behöver kunna vara inneboende.

Annonstyp: Hjälp sökes

Ort: Stockholm

Område och kategorier:
Stockholm > Barnvakt och barnpassning
Stockholm

Nyckelord: barnflicka   barnpassning   inneboende   au pair

Sök lokalt: barnflicka Stockholm   barnpassning Stockholm   inneboende Stockholm   au pair Stockholm

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Stockholm > Barnvakt och barnpassning
Hjälp erbjuds i ENSKEDEDALEN - Barnvakt/barnpassning eller hundvakt
Jag är en erfaren barnvakt som söker barnvaktsjobb eller alternativt hundvaktsjobb då jag själv har hund.
Hjälp erbjuds i NORRTÄLJE - BARNVAKT erbjudes!
Hej!
Jag heter Malin och är snart 20 år gammal.
Jag bor i Norrtälje som ligger ca 1 timme utanför Stockholm, så det är inga problem för mig att ta mig in till Sthlm. Men om det gäller barnpassning där jag får åka hem på natten så skulle jag föredra om det är i Norrtälje.

Jag har inga direkta erfarenheter av barnpassning, men jag har tagit hand om mig...
Hjälp erbjuds i KUNGSÄNGEN - Barnvakt
Glad och sprudlande tjej som kan få hem era barn säkert från dagis eller skola, se till att de får mat i magen, läxor gjorda och samtidigt ha roligt med mig! Dessutom ser jag till att huset inte står upp och ner när ni föräldrar väl kommer hem.
Hjälp sökes i Täby - Barnvakt sökes i Näsbypark
Hej vi söker en pålitlig person från gymnasieålder och uppåt att hämta våra 2 barn tre dagar i veckan. 2-3 timmar per tillfälle.

Våra två flickor är 1,5 och 3,5 år gamla. Förutom hämtning på dagis önskar vi hjälp med enklare matlagning till barnen.

Timersättning efter överenskommelse.
Hjälp erbjuds i DANDERYD - Barnpassning, djurpassning, städhjälp!
Jag heter Josefine och är en utåtriktad gymnasietjej som snart fyller 17. Jag bor i Danderyd utanför Stockholm och jag erbjuder barnpassning, djurpassning eller städhjälp i sommar. Från och till hjälper jag en trebarnsfamilj med barnpassning och har själv egna systrar - med andra ord är jag ingen nybörjare. Under juni och hela juli kan jag passa dina barn, eller om så önskas vakta...