Antal besökare just nu: 14
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Jobb som barnvakt/djurvakt - Skövde

Information uppdaterades: 2014-07-24

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hej!
Jag heter Olivia och är snart 17 år. Jag bor i centrala Skövde och går just nu på IB programmet i Skara. Jag söker extrajobb/sommarjobb som barnvakt, läxhjälp eller djurvakt i Skövde eller sommarjobb i Helsingborg då jag brukar bo hos min mormor där varje sommar.
Jag älskar både barn & djur och är mycket erfaren inom dessa områden.
Jag är för nuvarande cheerleading tränare för barn i åldrarna 6-15 år 3 gånger i veckan vilket jag har varit sedan 2 år tillbaka, och fullkomligt älskar det! Jag har också varit barnvakt åt mina kusiner på 4 & 6 månader många gånger, och en kompis dotter på 5 år. Jag har även sommarjobbat på en förskola i 3 veckor, och praktiserat 2 veckor på en annan förskola.
Jag har väldigt bra betyg, speciellt i engelska, matte & svenska, och skulle tycka att det var jätteroligt att jobba som läxhjälp till barn i lågstadiet, mellanstadiet eller högstadiet.
Jag har haft hundar & kaniner sedan 6.5 år tillbaka, och har erfarenheter av valpar, stora hundar och andra djur. Har dessutom varit med och hjälpt till vid 2 valpförlossningar. Jag har också ridit på ridskola i 3 år, tagit hand om andras hästar och tycker även det är jätteroligt.
Jag är tillgänglig alla kvällar i veckan, och också helger, både dagtid, kvällstid och kan även jobba vissa nätter. Jag är ansvarsfull och tar alltid mina jobb på största allvar.
Skicka iväg ett mejl om det låter intressant så svarar jag direkt!

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: Skövde

Område och kategorier:
Hela Sverige > Barnvakt och barnpassning
Hela Sverige > Hundvakt och djurskötsel
Hela Sverige > Undervisning

Nyckelord: barn   barnpassning   barnvakt   djur   djurvakt   djurskötsel   läxhjälp   lärare   skövde   helsingborg   skåne   häst   hund   kanin

Sök lokalt: barn Skövde   barnpassning Skövde   barnvakt Skövde   djur Skövde   djurvakt Skövde   djurskötsel Skövde   läxhjälp Skövde   lärare Skövde   skövde Skövde   helsingborg Skövde   skåne Skövde   häst Skövde   hund Skövde   kanin Skövde

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Hela Sverige > Barnvakt och barnpassning
Hjälp sökes i Waterloo, Belgien - Au pair hos diplomatfamilj i Belgien
Vi är en svensk familj som söker en snäll, ansvarsfull och utåtriktad au pair till vår son och dotter, 9 och 7 år gamla. Körkort är ett krav och om du kan franska en merit. Mamman är svensk diplomat och pappan arbetar för ett stort svenskt företag i Belgien. Vi bor i ett stort hus med härlig trädgård strax utanför Bryssel med gångavstånd till restauranger, bio, gym m.m....
Hjälp erbjuds i TIERP - AUPAIR FÖRMEDLING
Förmedlar AuPair från Estland. Har över 10 års erfarenhet som förmedlare. Söker vänliga värdfamiljer. Alla kandidater kan engelska, eller svenska; vana arbeta med barn och hem.
En förmedling med INDIVIDUELL PLACERING och GARANTI. RÄTT AUPAIR till RÄTT FAMILJ!

Kersti Elm Malmqvist
Hjälp sökes i Waterloo - Au pair Bryssel
Svensk-schweizisk familj (svensk och franskspråkig) söker svensk au pair med körkort till Waterloo-området. Vi har två barn, en pojke på 11 år och en flicka på 9 år, som går i Skandinaviska skolan. Arbetstid maximum 30 timmar i veckan. Huvuduppgift att ta barnen till och från skolan, ta hand om dem på eftermiddagen/början av kvällen, inklusive läxläsning och matlagning, samt att...
Hjälp sökes i Tervuren - Barnflicka sökes till Bryssel, 2013
Svensk familj med två busiga och kramiga pojkar, 5 och 8 år, söker aktiv och glad barnflicka/au pair med start in januari 2013 för ett år framåt.

Du bör ha körkort och prata antingen engelska eller franska/nederländska utöver svenska som modersmål.

Vi bor i ett stort hus i Tervuren (ca 13km fran Bryssel centrum) med trädgård som ligger inom...
Hjälp sökes i ANDERSLÖV - Barnpassning
Vi är en familj med 3 barn, snart 8, snart 4 och 2 år gamla.

Vi söker barnvakt lite då och då, kan vara både kvällstid och dagtid.

Vi är bosatta i Anderslöv i Trelleborgs kommun.