Antal besökare just nu: 13
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Jobb som barnvakt/djurvakt - Skövde

Information uppdaterades: 2014-07-24

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hej!
Jag heter Olivia och är snart 17 år. Jag bor i centrala Skövde och går just nu på IB programmet i Skara. Jag söker extrajobb/sommarjobb som barnvakt, läxhjälp eller djurvakt i Skövde eller sommarjobb i Helsingborg då jag brukar bo hos min mormor där varje sommar.
Jag älskar både barn & djur och är mycket erfaren inom dessa områden.
Jag är för nuvarande cheerleading tränare för barn i åldrarna 6-15 år 3 gånger i veckan vilket jag har varit sedan 2 år tillbaka, och fullkomligt älskar det! Jag har också varit barnvakt åt mina kusiner på 4 & 6 månader många gånger, och en kompis dotter på 5 år. Jag har även sommarjobbat på en förskola i 3 veckor, och praktiserat 2 veckor på en annan förskola.
Jag har väldigt bra betyg, speciellt i engelska, matte & svenska, och skulle tycka att det var jätteroligt att jobba som läxhjälp till barn i lågstadiet, mellanstadiet eller högstadiet.
Jag har haft hundar & kaniner sedan 6.5 år tillbaka, och har erfarenheter av valpar, stora hundar och andra djur. Har dessutom varit med och hjälpt till vid 2 valpförlossningar. Jag har också ridit på ridskola i 3 år, tagit hand om andras hästar och tycker även det är jätteroligt.
Jag är tillgänglig alla kvällar i veckan, och också helger, både dagtid, kvällstid och kan även jobba vissa nätter. Jag är ansvarsfull och tar alltid mina jobb på största allvar.
Skicka iväg ett mejl om det låter intressant så svarar jag direkt!

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: Skövde

Område och kategorier:
Hela Sverige > Barnvakt och barnpassning
Hela Sverige > Hundvakt och djurskötsel
Hela Sverige > Undervisning

Nyckelord: barn   barnpassning   barnvakt   djur   djurvakt   djurskötsel   läxhjälp   lärare   skövde   helsingborg   skåne   häst   hund   kanin

Sök lokalt: barn Skövde   barnpassning Skövde   barnvakt Skövde   djur Skövde   djurvakt Skövde   djurskötsel Skövde   läxhjälp Skövde   lärare Skövde   skövde Skövde   helsingborg Skövde   skåne Skövde   häst Skövde   hund Skövde   kanin Skövde

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Hela Sverige > Barnvakt och barnpassning
Hjälp sökes i KIEL - Au-pair i Kiel, Tyskland
Vi söker en au-pair fr o m den 22 augusti, till Emmilie 12 och Finja 10. Vi bor i Schilksee norr om Kiel i en stor lägenhet där du har ett eget rum. Dina uppgifter är att ta hand om barnen pa eftermiddagarna, laga en lätt lunch, kolla läxorna, ta hand om tvätten.
Hjälp sökes i Hoeilaart,belgien - Aupair sörkes till Bryssel - Aug 2011
Vi är en svensk – brittisk familj med en flicka på 5 ½, och två pojkar på 3 ½ resp 1 år, som söker en glad, ansvarstagande och barnkär aupair från och med Augusti 2011 för 12 månader. Vi bor i ett nybyggt hus i Hoeilaart strax utanför Bryssel med stor trädgård. Det är ett mycket trivsamt område med stora vackra grönområden och möjligheter för diverse aktiviteter (cykla...
Hjälp sökes i SNARØYA - Praktikant/au pair wanted
We are a family of 5: Kristoffer 3 years, Siri and Iris 1 year, Marianne and Marius.

Kristoffer is like other boys of 3 years, high and low, normally he is a very nice boy who loves his baby-sisters. Siri and Iris are known as the happy twins. They are starting their first year in kindergarten in August. Unfortunately Kristoffer and the twins are not in the same kindergarten,...
Hjälp sökes i OSLO - Barnflicka søkes i Oslo
Familien Rygg Kjellesvik trenger en praktikant/barnflicka til vår 1-årige datter fra 1. august 2010 til 1. juli 2011.

Familien består av mamma Synnøve, 41 som jobber som forskningssykepleier, pappa Lars Edward, 41 som jobber i oljebransjen, Ingrid, 4 som går i barnehage og Katrine,1.

Familien liker å gå tur, reise, hytteturer (familien har tilgang til
Hjälp erbjuds i Skövde - Jobb som barnvakt/djurvakt
Hej!
Jag heter Olivia och är snart 17 år. Jag bor i centrala Skövde och går just nu på IB programmet i Skara. Jag söker extrajobb/sommarjobb som barnvakt, läxhjälp eller djurvakt i Skövde eller sommarjobb i Helsingborg då jag brukar bo hos min mormor där varje sommar.
Jag älskar både barn & djur och är mycket erfaren inom dessa områden.
Jag är för...