Antal besökare just nu: 14
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - ENTERPRICE STÄDSERVICE - ARLÖV

Information uppdaterades: 2008-10-16

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Enterprice städservice är ett väletablerat städföretag verksamt inom städ i Malmö, Lund, Trelleborg och Helsingborg sedan 1995. Det är en självklarhet för oss att hålla hög kvalitét samt anpassa vår städservice efter varje kunds individuella önskemål.

Vår fokus är på kontorsstädning och vi tar gärna emot kunder även med mindre kontorsytor. Vi har ett färdigt koncept med flexibla avtalslösningar med många nöjda kunder.

Vår målsättning är att du ska kunna slappna av och sköta det som är viktigt för ditt företag och låta oss sköta städningen av ert kontor.

Vi erbjuder i våra offerter alltid en prövoperiod om kunden önskar

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: ARLÖV

Område och kategorier:
Skåne > Städhjälp och rengöring
Skåne > Flytthjälp
Skåne > Fönsterputsning

Nyckelord: Städning   Lokalvård   Städfirma   Kontorsstädning   Privatstädning   Flyttstädning

Sök lokalt: Städning ARLÖV   Lokalvård ARLÖV   Städfirma ARLÖV   Kontorsstädning ARLÖV   Privatstädning ARLÖV   Flyttstädning ARLÖV

Timpris: 170

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus


Samlat omdöme: 5.00 (av 5)
Antal omdömen: 1

Omdöme av asso (21-Nov-2008)
Rubrik: Bara ++++
Kommentar: Mycket bra och seriös städfirma rekomenderas varmt. Desutom har dom bra priserAndra annonser inom Skåne > Städhjälp och rengöring
Vi är ett ungt och expansivt företag i Lund, och har som ambition att bli den självklara leverantören av hushållsnära tjänster inom Lundaregionen. Läs mer om oss på vår hemsida.

Vi erbjuder bland annat,
-vardagsstädning
-utökad service(ärenden, husdjur, biltvätt mm)
-flyttstädning

Beställ via vår hemsida, e-post eller per...
Hjälp erbjuds i LUND - Proffsig städservice
Vi på Städexpressen i Lund erbjuder noggrann och effektiv städning som du garanterat blir nöjd med, och det till låga priser.

Vi erbjuder veckostäd, flyttstäd, kontorsstäd, trappstäd m.m. För info om priser och dylikt, ring 0762-574939 eller maila!
Hjälp erbjuds i MALMÖ - STÄD, FÖNSTERPUTS, BARNPASSNING
MINA TJÄNSTER ÄR SERIÖSA OCH MED STORT NOGRANNHET .TILL ALLA SOM BEHOVER HJÄLP AV EN PÃ…LITLIGT KVINNA ÄR VÄLKOMMNA OCH KONTAKTA FÖR VIDARE OVERENSKOMMELSE.
SolMan Städ Service är ett relativt ungt serviceföretag, som fokuserar och specialiserar sig framför allt på lokalvård och hushållsnära tjänster i Skåne och Danmark

Vårt mål är att utvecklas och växa i lugn och sansad takt för att bli ett mellanstort företag. På så sätt bevaras vår flexibilitet vilket innebär att vi snabbt kan anpassa oss efter Er, kundernas...
Hjälp erbjuds i MALMÖ - Vi ger garanti på er städning
Rent Som Vatten är ett städföretag som satsar på miljö, service och kvalitetsgaranti, och utför allt inom städ och fönsterputsning.
Vi har många års erfarenhet av allt som rör städning och hushållsnära tjänster och vi anpassar oss alltid efter dina behov.
Vi utför kvalitétsstädning med noggrannhet för att hålla kundens arbetsplats eller hem rent, funktionellt...