Antal besökare just nu: 14
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Arbetsvillig student söker sommarjobb! - ESLÖV

Information uppdaterades: 2009-05-25

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hejsan!

Jag heter Richard Magnason!

Jag är en positiv kille på 19 år som alltid satsar ett hundra procent i det jag gör. Jag studerar nu mitt tredje år på samhällsvetenskapliga programmet på Bergagymnasiet i Eslöv. Viktiga saker i livet är punktlighet och engagemang.
Jag spelar mycket bordtennis under skoltid eftersom det är ett idrottsgymnasium och spelar även under min fritid på elit nivå och styrketränar. Eftersom jag spelar på skoltid så har jag därför ett år kvar av mina gymnasiestudier.

I somras arbetade jag på ett företag som heter Grene som lagerarbetare, där jag lärde mig att alltid sätta kunden i första hand för att leveransen av bildelarna skulle vara levererade i tid samt lyda order från teamledaren. Jobbet krävde även noggrannhet, tålmodighet, goda fysiska egenskaper och kunna prestera bra under stress.
Har också jobbat som servitör och kassabiträde sommaren 2005 och 2006 och. Dessa jobb gav mig goda kunskaper om att alltid vara trevlig mot de människor man betjänar med en glimt i blicken.

Det som är bra med min bordtennis är att jag kan anpassa träningstiderna till när de passar mig, vilket gör att jag är flexibel med vad det gäller arbetstider.

Varför jag anser att just jag skulle passa bra till detta jobb är att jag är i mycket god fysisk form, noggrann, jobbar bra under stress, har bra tålamod och går alltid in med ett hundra procent i det jag gör. Jag har även B-körkort och bil.

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: ESLÖV

Område och kategorier:
Skåne > Övrigt
Skåne > Ärenden
Skåne > Flytthjälp

Nyckelord: lager   postitiv   arbete   servitör   serv   kassa   disk   bil   körkort   transport   ren   miljö  

Sök lokalt: lager ESLÖV   postitiv ESLÖV   arbete ESLÖV   servitör ESLÖV   serv ESLÖV   kassa ESLÖV   disk ESLÖV   bil ESLÖV   körkort ESLÖV   transport ESLÖV   ren ESLÖV   miljö ESLÖV  

Timpris: 80-110 kr

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   1.00 (av 5)
Antal röster: 1 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Skåne > Övrigt
Hjälp erbjuds i VANKIVA - Barnpassning, övrigt.
Hej! Jag är en glad, positiv och ansvarstagande tjej på 15 år. Jag bor i Hässleholm och söker sommarjobb för år 2009 i Hässleholm, eller nära (Kristianstad t.e.x) Jag är öppen för alla förslag, men jag kan tillägga att mina främsta intressen är barn och djur (främst hundar). Jag söker sommarjobb för 1-4 veckor i sommar, vilka tider på dygnet som helst. Lönen diskuteras...
Hjälp erbjuds i STAFFANSTORP - Djurpassning/Barnpassning/Flytthjälp...
Hejsan! Jag heter Rebecca och är 16 år (17 iår), jag söker ett jobb nu till sommaren så att jag kan tjäna ihop lite pengar.
Det kan vara allt ifrån att gå ut med/passa djur, barnpassning, hjälp på ett café eller ja, vad som helst i stort sätt. Jag kan även hjälpa till om någon behöver flytthjälp.

Lön kan diskuteras - beroende på vad DU behöver hjälp...
Hjälp erbjuds i Malmö - Söker sommar-& extrajobb
Hej!
Mitt namn är Thuytien och jag är en tjej på 16 år och är bosatt i Malmö. Jag är en trevlig och flitig person, brukar de andra säga. Jag vill söka ett jobb som barn-& djurvakt och trädgårdsskötare som jag kan jobba med under sommaren och på helger när jag är ledig från skolan. Kan även erbjuda er hem-& städtjänster. Tidigare har jag praktiserat på två...
Hjälp erbjuds i HÄSSLEHOLM - Söker kvälls/helgjobb!
Jag är en tjej på 17 år som letar efter ett jobb där jag kan tjäna lite extra pengar. Det ska vara efter skoltid och/eller på helger. Jag kan tänka mig att göra det mesta, allt ifrån trappstädning till mockning av stall, ja ALLT! SÃ… länge lönen är någorlunda bra!
Hjälp erbjuds i HÄSSLEHOLM - Hundpassning,Hjälp med trägård, m.m
Hej jag är en kille på 15 år och bor i Hässleholm. Jag vill gärna ha något sommarjobb så jag inte bara sitter hemma och så vill jag tjäna pengar.