Antal besökare just nu: 12
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Vad som helst - GÖTEBORG

Information uppdaterades: 2009-05-28

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hej,
VI BEHÖVER JOBB! antingen till mig, min flickvän eller båda. Vi är intresserade av i stort sett allt, så var inte rädda att höra av er.
Jag är en 29-årig maskiningenjör med 6-års ingenjörserfarenhet. För ca en månad sedan flyttade jag hem ifrån Australien efter att ha bott och arbetat i både Tasmanien och Queensland. Under mina fyra år i Australien arbetade jag som VVS-ingenjör (HVAC) och som kvalitetsingenjör (ISO9001) inom produktion. Ã…ret innan jag flyttade utomlands hade jag en egen konsultfirma där jag specialiserade mig på underhåll och analys av bitumen. Jag har också ca 2års erfarenhet ifrån bilindustrin där jag arbetade som Förbättringsstöd (Continued Improvement=effektivisering och förbättring av produktion).
Om ni är intresserade eller har några frågor, hör av er via email.
Min flickvän är Sjuksköterska och kommer ifrån Australien och har 5års av erfarenhet. Hon är 25 år.
Leah lär sig svenska snabbt men för tillfället förstår hon det mesta medans hon har svårt för vissa ord och det gramatiska. Hon hade praktik på Malmös sjukhus 2004. Sedan dess har vi bott i Australien.

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: GÖTEBORG

Område och kategorier:
Västra Götaland > Övrigt
Västra Götaland > Data och Internet
Västra Götaland > Vård och omsorg

Nyckelord: sommarjobb   barn   barnpassning   barnvakt   au-pair   hundvakt   målning   underhåll   arbete   feriearbete   heltid   deltid   effektivisering   lager   flytt   trädgård   undervisning   Data och internet   vård och omsorg   bilvård  

Sök lokalt: sommarjobb GÖTEBORG   barn GÖTEBORG   barnpassning GÖTEBORG   barnvakt GÖTEBORG   au-pair GÖTEBORG   hundvakt GÖTEBORG   målning GÖTEBORG   underhåll GÖTEBORG   arbete GÖTEBORG   feriearbete GÖTEBORG   heltid GÖTEBORG   deltid GÖTEBORG   effektivisering GÖTEBORG   lager GÖTEBORG   flytt GÖTEBORG   trädgård GÖTEBORG   undervisning GÖTEBORG   Data och internet GÖTEBORG   vård och omsorg GÖTEBORG   bilvård GÖTEBORG  

Timpris: 110

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Västra Götaland > Övrigt
Hjälp erbjuds i GÖTEBORG - städ Göteborg
Kristallklart arbetar med städ i Göteborg, vårt specialområde är kontorsstädning. Kontakta oss för fri konsultation och offert!
Hjälp erbjuds i GÖTEBORG - Barnvakt/barnpassning/hudvakt
Hej mitt namn är petra.
Jag är en tjej på 18 och går på brugården hotell/restaurang utbildning.
Men jag har väx upp med små syskon och praktiserat på dagis i tvår och har en liten erfarenhet men jag är väldigt duktig med barn, har mycket tålamod.
Tycker om att leka o promenera med barnen ute i naturen.
m.v.h petra andersson
Hjälp erbjuds i VISKAFORS - Barnvakt erbjuds
Söker ni barnvakt hör av er på telefon.
Hjälp sökes i TORSLANDA - Husfru & sällskapsdam
Hej, ( saknar prickarna over aao pa datorn, hoppas ni kan lasa detta anda ).
Vi ar en stor familj som soker nagon som kan ta hand om oss i sommar i vart sommar ressidence pa sydkoster. Dina huvudskaliga uppgifter blir att se till att Mormor som ar en pigg och sjalvstandig 95 aring har en trygghet samt att serva henne med mat, resor till sjukhuset, stadning, etc.
Under perioder ar...
Hjälp erbjuds i GÖTEBORG - Fixat Och Klart i Göteborg - Fixar Allt.
Välkommen Till Fixat Och Klart i Göteborg, Din Personliga Fixare..

Jag fixar det du vill ha gjort i hemmet, på huset och transporterar det du behöver ha transporterat inklusive dig själv om det behövs. Löser dina dator och nätverksproblem. Jag finns även till för ditt företag om du skulle behöva förstärka det.

Fixa i Hemmet - Vill Du Få Upp Din Nya...