Antal besökare just nu: 11
Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Hjälp erbjuds - Barnpassning mm - JÄMJÖ

Information uppdaterades: 2010-01-30

OBSERVERA!
Om du vill kontakta den här annonsören så måste du antingen logga in eller registrera ett gratis medlemskap på Tjänstefolk.se.

Hejsan! Jag är en 43 årig kvinna, som arbetar deltid och samtidigt läser till lärare (matte/NO). Är dessutom utbildad simlärare. Söker lite extra att göra på fritiden, kan passa barn (har två egna på 17 och 20), hjälpa till med läxläsning, rasta hundar, hushållsgöromål och trädgårdsarbete. Bor öster om Karlskrona, men har körkort och bil. Om det låter intressant hör av er på mailen.

Annonstyp: Hjälp erbjuds

Ort: JÄMJÖ

Område och kategorier:
Blekinge > Barnvakt och barnpassning
Blekinge

Nyckelord: Barnpassning   hundrastning   husshållstjänster   trädgårdsskötsel   läxhjälp

Sök lokalt: Barnpassning JÄMJÖ   hundrastning JÄMJÖ   husshållstjänster JÄMJÖ   trädgårdsskötsel JÄMJÖ   läxhjälp JÄMJÖ

Timpris: Information saknas

Kontaktinformation

Du måste vara inloggad för att få kontaktuppgifter till annonsören.

Verktyg

Dela på FacebookDela på Facebook

Tipsa en vänTipsa en vän om den här annonsen

Skriv ett omdömeSkriv ett omdöme om den här annonsen

Redigera annonsinfoRedigera info om den här annonsen (Kräver login)

Uppgradera annonsenUppgradera annonsen för att den ska synas bättre (Kräver login)

Lämna ditt betyg
Ge betyg:
Medelbetyg:   0.00 (av 5)
Antal röster: 0 st
Kommentera annonsen
blog comments powered by Disqus
Andra annonser inom Blekinge > Barnvakt och barnpassning
Hjälp sökes i Norrtälje - Barnflicka sökes
Vi är en familj med två barn som är 2,5 år och 4 år. Under sommaren behöver vi hjälp med barnpassning när vi är i vårt sommarhus utanför Norrtälje.
Vi behöver hjälp måndag till fredag, dagar men även vissa kvällar och vissa helger från och med 25 juni till och med 12 augusti. Övernattningsmöjlighet finns.
Vi söker en mycket ansvarsfull kvinna, helst med...
Hjälp sökes i lerum - Inneboende barnflicka
Inneboende barnflicka på deltid sökes till en villa i fint område i Lerum nära Göteborg och natur. 4 fina barn finnes från 1-8 år. Ditt arbete är i utbyte mot boende och mat. Även träning i Svenska kan erbjudas. Att du är postiv, vänlig och öppen betyder massor.
Hjälp erbjuds i ESKILSTUNA - Barnvakt i Strängnäs
Hej
Jag heter Carolina och är en tjej på 20 år som är glad, trevlig, tålmodig och omtänksam. Har vart barnvakt åt syskon och andra barn i ett par år nu så kan hantera barn ganska lätt. Så vill du/ni ha barnvakt så ser jag fram emot ni hör av er till mig.
Hjälp erbjuds i Kristianstad - Extrajobb, öppen för det mesta!
Hej!

Mitt namn är Sofie Månsson och jag är 17 år gammal, fyller 18 år i december. Jag bor i en villa i Vä, 1 mil utanför Kristianstad. Där bor jag tillsammans med min mamma, hennes man, en lillasyster och tre låtsas brödrar.

Jag är en öppen och positiv tjej med mycket erfarenhet av barnpassning och skötsel av djur. Jag har sedan jag var 10 år gammal...
Hjälp erbjuds i VÄXJÖ - För dig som behöver barnvakt
Hej! Mitt namn är Maja och jag är 19 år. Jag bor i Växjö med min familj och jag erbjuder mig att passa dina barn under sommaren. Jag har ända sedan jag var 10 år passat barn i alla åldrar och det senaste året har jag även jobbat som vikarie på ett dagis. Hör av dig om du är intresserad!