Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Au-pair linkÖping

På Tjänstefolk.se kan du söka efter alla möjliga hushållsnära tjänster som t.ex. Au-pair linkÖping. Du hittar då både de som själva söker efter Au-pair linkÖping, ifall du själv erbjuder tjänsten och vill hitta nya kunder, samt de företag/privatpersoner som erbjuder Au-pair linkÖping och då vill annonsera om sina tjänster. Det är gratis att annonsera om hjälp samt erbjuda det, du behöver bara skapa ett konto på några minuter, så är du igång sedan. Du behöver även ha ett konto för att få kontaktuppgifter till den som lagt in annonsen. Ifall din sökning på Au-pair linkÖping, matchar någon av våra kategorier, så kan du även titta på alla annonserna i den kategorin.

Din sökning efter "Au-pair linkÖping" resulterade i 0 regioner/tjänster och 4 annonser.

Annonser
Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i LINKöPING - Söker du barnvakt?
Annonsen uppdaterades 2011-04-13
Hej! Jag heter Isabelle. Jag är en trevlig & social tjej på 17 snart 18 vintrar. Jag studerar Sam-Handel på Thoren Business School som ligger i centrala Linköping. Jag har både praktiserat på hunddagis & förskola. Jag undrar om någon söker barnvakt eller hundvakt. Jag har 3 st småbröder, två tvillingar som nyss fyllt 7 år och den tredje fyller snart 9 år. Jag har väldigt stor barnvana, och älskar verkligen barn och barn har lätt till att älska mig! Låter jag något...
Taggar:barn barnpassning barnvakt barnflicka au-pair omvårdnad
Hjälp sökes
Hjälp sökes i STUREFORS - Barnflicka/pojke sökes för ca 12 tim/vec
Annonsen uppdaterades 2010-09-09
Vi söker någon som kan ta hand om vår son på snart 16 mån ca 12-20 timmar i veckan. Start omgående. Måste ha egen bil då vi bor en bit ut på landet utanför Linköping/Sturefors.
Taggar:barnflicka: barnvakt: sturefors: linköping: au-pair: barn:
Hjälp sökes
Hjälp sökes i LINKÖPING - Au-pair i Linköping, nov-feb
Annonsen uppdaterades 2009-11-09
Vi söker nu en au-pair på heltid (9-16 må-fre) med start ganska omgående till och med februari. Barnet i frågan är två år gammalt, bor i Linköping och är engelsktalande. Intresserad? Hör av dig till mig.
Taggar:Au-pair, aupair, barnpassning
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i LINKÖPING - Barnpassning erbjuds
Annonsen uppdaterades 2007-10-01
Hej! Jag är en tjej på 25 år som söker lite extra jobb. Jag har jobbat som au-pair i Sverige och i Italien. Jag har jobbat en hel del som lärare i Spanska och just nu är jag arbetslös, därför söker jag lite extra jobb. Jag är snäll, rolig och har mycket tålamod som är alltid viktig när man ska jobba med barn.
Taggar:Barnflicka, barnvakt, barnpassning, au-pair, aupair