Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

Barnvakt sÖdertÄlje

På Tjänstefolk.se kan du söka efter alla möjliga hushållsnära tjänster som t.ex. Barnvakt sÖdertÄlje. Du hittar då både de som själva söker efter Barnvakt sÖdertÄlje, ifall du själv erbjuder tjänsten och vill hitta nya kunder, samt de företag/privatpersoner som erbjuder Barnvakt sÖdertÄlje och då vill annonsera om sina tjänster. Det är gratis att annonsera om hjälp samt erbjuda det, du behöver bara skapa ett konto på några minuter, så är du igång sedan. Du behöver även ha ett konto för att få kontaktuppgifter till den som lagt in annonsen. Ifall din sökning på Barnvakt sÖdertÄlje, matchar någon av våra kategorier, så kan du även titta på alla annonserna i den kategorin.

Din sökning efter "Barnvakt sÖdertÄlje" resulterade i 0 regioner/tjänster och 4 annonser.

Annonser
Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i SöDERTäLJE - 13 åring kille söker jobb
Annonsen uppdaterades 2012-10-04
Hej jag är en 13 åring kille från södertälje jag söker jobb. Jag är bra med barn jag är själv morbror till 3 barn jag kan bara vara barbvakt under helgen har en hel del skola och jag pratar svenska och syrianska ring helst efter 16:00.
Taggar:Barnvakt
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i SöDERTäLJE - 13 åring som söker jobb som barnvakt
Annonsen uppdaterades 2011-12-19
hej jag är en tjej på 13 somrar. jag bor i Södertälje och älskar barn. jag har även en hund och älskar att baka.
Taggar:barnvakt
Hjälp sökes
Hjälp sökes i NYKVARN - Barnflicka sökes
Annonsen uppdaterades 2010-12-08
Jag söker en snäll & duktig barnflicka/au pair till min dotter (1,5) från och med februari/mars 2010. Då jag inte vill att min dotter ska vara allt för länge på förskolan på dagarna, blir uppgiften att hämta henne vid ca. 13:00/14:00 och ta hand om henne under eftermiddagen fram till ca 18:30 då jag kommer hem. Vi bor i ett litet trevligt hus i Nykvarn, med goda kommunikationer till både Stockholm och Södertälje. Vi kan även offerera...
Taggar:Barn, barnpassning, au pair, barnvakt, dagmamma
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i SÖDERTÄLJE - Barnpassning
Annonsen uppdaterades 2009-04-15
Jag är en glad och positiv tjej på 16 år. Jag erbjuduer att sitta barnvakt under hela sommaren under vilka tider som helst. Jag är engagerad och erfaren inom barnpassning. Jag har 3 yngre bröder som jag brukar sitta barnvakt till och jag har samt suttit barnvakt till andra familjer. Under nian praoade jag samt på ett dagis.
Taggar:Barnvakt, Barnpassing, sommarjobb