Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

au-pair kristianstad

På Tjänstefolk.se kan du söka efter alla möjliga hushållsnära tjänster som t.ex. au-pair kristianstad. Du hittar då både de som själva söker efter au-pair kristianstad, ifall du själv erbjuder tjänsten och vill hitta nya kunder, samt de företag/privatpersoner som erbjuder au-pair kristianstad och då vill annonsera om sina tjänster. Det är gratis att annonsera om hjälp samt erbjuda det, du behöver bara skapa ett konto på några minuter, så är du igång sedan. Du behöver även ha ett konto för att få kontaktuppgifter till den som lagt in annonsen. Ifall din sökning på au-pair kristianstad, matchar någon av våra kategorier, så kan du även titta på alla annonserna i den kategorin.

Din sökning efter "au-pair kristianstad" resulterade i 0 regioner/tjänster och 2 annonser.

Annonser
Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i KRISTIANSTAD - Behöver du barnpassning?
Annonsen uppdaterades 2012-02-25
Behöver du någon som ser efter dina barn? Jag är en snäll och social tjej som har stor erfarenhet utav barnpassning. Eftersom jag går barn och fritidsprogrammet så kan jag erbjuda min hjälp på kvällar och helger. Men framför allt undrar jag om du/ni behöver hjälp i sommar? Då kan jag jobba dagtid. Jag har praktiserat på många förskolor och barngrupper. Hör bara av dig om du vill veta mer!
Taggar:barn, barnpassning, barnvakt, au-pair
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i GÄRDS KÖPINGE - Barnvakt och barnpassning
Annonsen uppdaterades 2009-04-27
Jag erbjuder barnpassning och barnvakts jobb. Har varit iväg och jobbat som au-pair 2 omgangar. 6 manader i London och just nu är jag i schweiz. Här har jag varit i nästan 1 ar men lämnar nu om en vecka. Jag är 21 ar, ansvarstagande, positiv och alltid leende. Barnen som jag har tagit hand om innan har varit mellan 6 manader och 8 ar gamla. Jag bor i kristianstad och letar därför jobb nära där. Jag har egen bil. Jag kan börja redan i början av maj!