Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

damm uppsala

På Tjänstefolk.se kan du söka efter alla möjliga hushållsnära tjänster som t.ex. damm uppsala. Du hittar då både de som själva söker efter damm uppsala, ifall du själv erbjuder tjänsten och vill hitta nya kunder, samt de företag/privatpersoner som erbjuder damm uppsala och då vill annonsera om sina tjänster. Det är gratis att annonsera om hjälp samt erbjuda det, du behöver bara skapa ett konto på några minuter, så är du igång sedan. Du behöver även ha ett konto för att få kontaktuppgifter till den som lagt in annonsen. Ifall din sökning på damm uppsala, matchar någon av våra kategorier, så kan du även titta på alla annonserna i den kategorin.

Din sökning efter "damm uppsala" resulterade i 0 regioner/tjänster och 4 annonser.

Annonser
Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Veckostädning medan du är på jobbet
Annonsen uppdaterades 2008-03-10
Städ Uppsala, hemservice – Du väljer, vi utför. Vi skräddarsyr de tjänster som du vill ha hjälp med i ditt hem. Det kan vara städning, tvätt, strykning, inköp, matlagning, promenader, ledsagning, avlastning, telefonkontakter, barnpassning, läxläsning. Du bestämmer själv hur ofta och hur mycket du vill ha hjälp med! Om du bestämmer dig för att använda oss för t ex veckostädning. Veckostädning består av: Damning,...
Taggar:städning, fönsterputsning, städ, rent, rengöring
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Behöver ni hjälp i trädgården
Annonsen uppdaterades 2007-11-04
Jag utför de flesta arbetsuppgifter i trädgården åt er. Snart kommer snön och vad kan vara bättre än att redan nu se till att det alltid är plogat fram till er fastighet. Ni kanske behöver göra om i trädgården och jag hjälper er med planering och självklart att åtgärda de förändringar ni vill ha. Hör av er för kostnads förslag!
Taggar:hushållsnära tjänster, beskärning, anläggningsarbeten, anläggning av damm
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Trädgårdsskötsel
Annonsen uppdaterades 2007-09-22
Vi tar hand om din trädgård och gör den vacker medan ni är på arbetet. Vi utför alla slags arbeten på tomten. Så som en damm, anlägger gräsmatta mm.
Taggar:Trädgård, trädgårdsmästare, gräs, klippning, trädgårdsskötsel, beskära, gräs, gräsmatta, damm
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Gräsklippning utföres
Annonsen uppdaterades 2007-08-27
Vi utför inte bara gräsklippning utan många olika arbeten i trädgården. Vi ordnar det mesta som har med trädgården att göra. Hör av Er till oss så får Ni hjälp.
Taggar:hushållsnära tjänster, beskärning, anläggningsarbeten, anläggning av damm