Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

fotvård huddinge

På Tjänstefolk.se kan du söka efter alla möjliga hushållsnära tjänster som t.ex. fotvård huddinge. Du hittar då både de som själva söker efter fotvård huddinge, ifall du själv erbjuder tjänsten och vill hitta nya kunder, samt de företag/privatpersoner som erbjuder fotvård huddinge och då vill annonsera om sina tjänster. Det är gratis att annonsera om hjälp samt erbjuda det, du behöver bara skapa ett konto på några minuter, så är du igång sedan. Du behöver även ha ett konto för att få kontaktuppgifter till den som lagt in annonsen. Ifall din sökning på fotvård huddinge, matchar någon av våra kategorier, så kan du även titta på alla annonserna i den kategorin.

Din sökning efter "fotvård huddinge" resulterade i 0 regioner/tjänster och 1 annonser.

Annonser
Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i HUDDINGE - Hemservice för hemmafruar
Annonsen uppdaterades 2009-08-12
Man 40 år söker uppdrag. Engångs eller regelbundet. Utför städning och annat hemarbete dagtid. Gärna även matlagning, servering osv. Även massage, fotvård och liknande. Som hemmafru vore det väl skönare att sitta i soffan och njuta än att slita med städning! Titta på när en man tar hand om ditt hem och passar upp på dig.
Taggar:städning, massage, fotvård, matlagning, trädgård