Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

hushållsnära tjänster uppsala

På Tjänstefolk.se kan du söka efter alla möjliga hushållsnära tjänster som t.ex. hushållsnära tjänster uppsala. Du hittar då både de som själva söker efter hushållsnära tjänster uppsala, ifall du själv erbjuder tjänsten och vill hitta nya kunder, samt de företag/privatpersoner som erbjuder hushållsnära tjänster uppsala och då vill annonsera om sina tjänster. Det är gratis att annonsera om hjälp samt erbjuda det, du behöver bara skapa ett konto på några minuter, så är du igång sedan. Du behöver även ha ett konto för att få kontaktuppgifter till den som lagt in annonsen. Ifall din sökning på hushållsnära tjänster uppsala, matchar någon av våra kategorier, så kan du även titta på alla annonserna i den kategorin.

Din sökning efter "hushållsnära tjänster uppsala" resulterade i 0 regioner/tjänster och 6 annonser.

Annonser
Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Städhjälp finnes
Annonsen uppdaterades 2011-11-21
Vi är specialiserade på hushållsnära tjänster samt företag och kontorsstädning. Vår vision är att ge dig som kund mer kvalitet i livet och tid över för att göra annat.
Taggar:hemstäd, veckostäd, trappstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, barnvakt,
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Hjälp att få vardagen att gå runt
Annonsen uppdaterades 2010-03-21
Vardagshjälpen i Uppsala erbjuder flera olika typer av hushållsnära tjänster såsom barnpassning, hämtning från förskola, tvättning, städning, matlagning, trädgårdsarbete mm. Grundtanken är att man som kund prenumererar på tjänsten och med jämna mellanrum, så ofta man behöver, får besök av en och samma "hushållsassisten" som hjälper till med det som behöver göras. Stor vikt läggs vid matchningen av kundernas behov och våra medarbetares erfarenheter...
Taggar:Barn, barnvakt, barnpassning, allt-i-allo, städning, hemstäd, matlagning, tvättning, strykning, trädgårdsarbete, gräsklippning, lövkrattning, au-pair
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - 55plussare!
Annonsen uppdaterades 2009-06-26
erbjuder allt inom hushållsnära tjänster, snickerier, måleri, barnpassning etc allt till vettiga priser utfört av våra duktiga 55plussare.
Taggar:hemhjälp, hushållsnära tjänster, måleri, städhjälp, barnpassning
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Jag utför allt i trädgården.
Annonsen uppdaterades 2009-04-09
Jag har haft verksamhet några år nu och ingen av mina kunder har blivit missnöjd vad jag vet. Jag utför vilt skiftande uppgifter. Mina kunder ger mig förslag. Jag åtar mig även att planera trädgården och utföra eventuella snickerijobb. Såsom utealltan eller ett staket.
Taggar:trädgård, gräsklippning, hushållsnära tjänster, grävning, beskärning
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Behöver ni hjälp i trädgården
Annonsen uppdaterades 2007-11-04
Jag utför de flesta arbetsuppgifter i trädgården åt er. Snart kommer snön och vad kan vara bättre än att redan nu se till att det alltid är plogat fram till er fastighet. Ni kanske behöver göra om i trädgården och jag hjälper er med planering och självklart att åtgärda de förändringar ni vill ha. Hör av er för kostnads förslag!
Taggar:hushållsnära tjänster, beskärning, anläggningsarbeten, anläggning av damm
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Gräsklippning utföres
Annonsen uppdaterades 2007-08-27
Vi utför inte bara gräsklippning utan många olika arbeten i trädgården. Vi ordnar det mesta som har med trädgården att göra. Hör av Er till oss så får Ni hjälp.
Taggar:hushållsnära tjänster, beskärning, anläggningsarbeten, anläggning av damm