Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

trädgårdsmästare uppsala

Kommer trädgården i sista hand på dagordningen, eller är fingrarna inte riktigt så gröna som du skulle vilja? Då kan det vara dags att få hjälp av en trädgårdsmästare uppsala. Det spelar ingen roll om din trädgård ligger i träda sedan urminnes tider, eller om du behöver hjälp av en trädgårdsmästare uppsala med kantklippning och gödsling av den nyplanterade buxbom-häcken vid grindstolparna. På Tjänstefolk.se kan du hitta flera trädgårdsmästare uppsala som kommer och tar hand om din trädgård. Inte sällan torkar såväl gräs som rabatter när man åkt iväg för sommaren, men en trädgårdsmästare uppsala kan hjälpa dig att inte komma hem till Kalaharis torka utan mötas av Babylons prunkande grönska.

Det är helt gratis att hitta sin trädgårdsmästare uppsala bland våra annonser. Det enda som behövs är ett gratiskonto på denna sida. Om du skulle råka ha förmågan att få Gerbera att växa i betong och förvandla öken till sommarängar, är det helt kostnadsfritt att skicka in en egen annons. Vi tror att du kommer uppskatta din nya trädgård!

Din sökning efter "trädgårdsmästare uppsala" resulterade i 0 regioner/tjänster och 1 annonser.

Annonser
Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i UPPSALA - Trädgårdsskötsel
Annonsen uppdaterades 2007-09-22
Vi tar hand om din trädgård och gör den vacker medan ni är på arbetet. Vi utför alla slags arbeten på tomten. Så som en damm, anlägger gräsmatta mm.
Taggar:Trädgård, trädgårdsmästare, gräs, klippning, trädgårdsskötsel, beskära, gräs, gräsmatta, damm