Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter

barnvakt tÄby

På Tjänstefolk.se kan du söka efter alla möjliga hushållsnära tjänster som t.ex. barnvakt tÄby. Du hittar då både de som själva söker efter barnvakt tÄby, ifall du själv erbjuder tjänsten och vill hitta nya kunder, samt de företag/privatpersoner som erbjuder barnvakt tÄby och då vill annonsera om sina tjänster. Det är gratis att annonsera om hjälp samt erbjuda det, du behöver bara skapa ett konto på några minuter, så är du igång sedan. Du behöver även ha ett konto för att få kontaktuppgifter till den som lagt in annonsen. Ifall din sökning på barnvakt tÄby, matchar någon av våra kategorier, så kan du även titta på alla annonserna i den kategorin.

Din sökning efter "barnvakt tÄby" resulterade i 0 regioner/tjänster och 11 annonser.

Annonser
Sortera annonser efter :
Hjälp sökes
Hjälp sökes i TÄBY - Barnflicka sökes till hösten
Annonsen uppdaterades 2007-06-01
He! Vi har två barn som i höst kommer att gå på dagis och vi söker en ansvarsfull och barnkär person som kan hjälpa oss med hämtning 3-4 dagar i veckan från kl. 14.00/14.30 till 17.00/17.30. Vi bor i Täby, Lahäll. Hjälp behövs från september/oktober. Körkort är ett plus. Referenser erfordras.
Taggar:Barnflicka, barnvakt, barnpassning

Sidor: [< Föregående] 1 2