Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter
Prenumerera på nya annonser

Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i HUDDINGE - Hemservice för hemmafruar
Annonsen uppdaterades 2009-08-12
Man 40 år söker uppdrag. Engångs eller regelbundet. Utför städning och annat hemarbete dagtid. Gärna även matlagning, servering osv. Även massage, fotvård och liknande. Som hemmafru vore det väl skönare att sitta i soffan och njuta än att slita med städning! Titta på när en man tar hand om ditt hem och passar upp på dig.
Taggar:städning, massage, fotvård, matlagning, trädgård
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i HÄGERSTEN - Sommarjobb!
Annonsen uppdaterades 2009-04-29
Jag är en 16- årig kille som går i Stockholm hotell och restaurang skola och jag söker ett jobb på en restaurang eller på ett café, jag kan laga mat, servera och tackar inte nej till ett jobb som diskplockare. Jag kan också tänka mig att arbeta inom de flesta andra jobben med. Jag jobbar helst i juni och början av juli. Jag bor i Telefonplan och därifrån kan jag ta mig till hela Stockholm utan problem.
Taggar:sommarjobb, restaurang, servering, café, mat, dryck, och, jag,
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i VÅRBY - Matlagning, servering, städning mm
Annonsen uppdaterades 2009-03-20
Svart tjej uppvuxen i Sverige. Är 19 år och bor i Vårby söder om Stockholm. Men för större jobb reser jag gärna litet extra. Gillar och är duktig på matlagning och hjälper gärna till när ni ska ha fest. Förbereder, städar, lagar mat, serverar och röjer efteråt. Herrmiddag eller svensexa där det behövs en kvinna som sköter det kvinnliga. Även vanliga städjobb. Tvätt. Matlagning. Disk. Hemhjälp.
Taggar:Servering, matlagning, städning, tvätt, servitris, fest, hemhjälp, hembiträde, maid, strippa, trädgårdsarbete, hushållerska, svensexa
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i SÖDERTÄLJE - Man på 40 år erbjuder städning, trädgård
Annonsen uppdaterades 2009-03-17
Man på 40 år söker uppdrag. Städning, trädgårdsarbete eller andra tjänster. Städar både engångsstädningar och återkommande. Sköter gärna även tvätt, disk etc. Matlagning, kanske laga fredagsmiddagen åt er, servera, passa upp och ge fredagen en guldkant? Service av alla slag på era villkor!
Taggar:Städning, matlagning, servering, service, trädgård, tjänstefolk, herrefolk
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i NORRKÖPING - Barnpassning!
Annonsen uppdaterades 2009-03-09
Jag älskar barn, leka, busa, rita, bygga.. få dom att skratta, och se att dom är lyckliga! Finns inget mer än så som får mig att vara lycklig. Har väldigt lätt för att få kontakt med barn, har 5 småsyskon, och det 6 är på väg till sommaren. Har vart barnvakt en del till mina vänners barn=) Vill gärna komma i kontakt med någon familj i Stockholm, som gärna vill ha mig som barnflicka/barnvakt. Jag vet att dom/ni inte lär ångra er!
Taggar:Barnflicka, au-pair,barnpassning,barn,barnvakt
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i KISTA - hundvakt
Annonsen uppdaterades 2008-10-23
hej , jag bor i Kista och kan gärna ta hand om din hund medan ni är på jobbet. jag har själv en dvärg pudel. vi kan diskutera om hur många gånger behöver din hund går ut och osv.
Taggar:hund, hundvakt
Hjälp sökes
Hjälp sökes i TÄBY - Barnflicka till Näsbypark
Annonsen uppdaterades 2008-07-21
Vi önskar hjälp med hämtning av barn 1-2 dagar i vecka. Dagar är flexibla. För rätt person finns bra möjligheter. Våra barn är 5+6 år och vi bor i Näsby park. Vi önskar hjälp from 20 aug och framåt.
Taggar:barnflicka, hämtning, matlagning, barn
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i STOCKHOLM - Hushållsnära tjänster erbjuds
Annonsen uppdaterades 2008-07-10
Jag kommer gärna hem till dig och städar, tvättar, diskar, passar/hämtar/lämnar barn eller handlar/lagar mat åt dig, åt familjen eller till festen. Jag kommer ursprungligen från Asien och är mycket intresserad av matlagning. Jag kan laga många sorters mat tex. europeiskt, japanskt, kinesiskt, indonesiskt m.m. Jag är 43 år och lite blyg men alltid noggrann och skötsam och hyser stor kärlek till barn. Pratar bra Engelska och ganska bra Svenska. Jag har...
Taggar:matlagning,städning,barnpassning,mat,städa,tvätta
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i VÄSTERHANINGE - Hyr en personlig bartender med bar
Annonsen uppdaterades 2008-05-20
Nu har ni möjligheten att hyra er egen bartender. Vi kommer med själva baren och allt som hör denna till, så hör av er till oss på barproffs så kommer vi till er och hjälper till att få upp stämningen på festen. Inga fester är för små eller stora. Våra uppdrag klassas som hushållsnära tjänster.
Taggar:bartender, rent a bartender, bar catering, dryck, mobila barer, mobil bar, butler
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i VÅRBY - Hushålltjänst
Annonsen uppdaterades 2007-09-02
The Living Stone Home Clean, utför dina hushållstjänster med service och omsorg. Vi utför städning i alla områden. Hem, kontor, dagis, trapphus, restaurang, hotell, butik, tvättning, strykning mm.

Sidor: 1 2 [Nästa >]

Välj geografiskt område och kategori :