Startsidan på Tjänstefolk.se LÄGG IN ANNONS MITT KONTO OM TJÄNSTEFOLK KONTAKT/HJÄLP Rabattkoder och nyheter från Tjänstefolk.se på Twitter
Prenumerera på nya annonser

Sortera annonser efter :
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i HäSSELBY - Städ, Stöd och Assistans
Annonsen uppdaterades 2012-07-15
Hej, jag är en tjej på 25 år som jobbar med att ta hand hushåll och personer som behöver hjälp. Firman är registrerad med F-Skatt och innehar ansvarsförsäkring på 10 miljoner. Mer information finns på www.sunisacare.se Jag finns tillgänglig alla dagar mellan 09:00 - 21:00 Priser: Måndag - Onsdag : 150 kr per timme Torsdag - Söndag : 155 kr per timme
Taggar:städhjälp, stöd, hemtjänst, vård, äldre, barnvakt, rut, ansvarsförsäkring, fönsterputs, omsorg
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i STOCKHOLM - HomeCare städar Ditt hem!
Annonsen uppdaterades 2012-02-06
Lyxkänslan och välbefinnandet man får när man kommer hem till ett välstädat hem går knappast att beskriva utan måste upplevas! Vi vill hjälpa till att underlätta i din vardag, så därför städar vi gärna Ditt hem så Du kan lägga tid på något annat. Vi erbjuder allt från städning, strykning, storstädning till flyttstädning. HomeCares personal är ansvarsfulla, noggranna och har öga för de små detaljerna.
Taggar:städ, städning, städföretag, städpersonal, fönsterputsning, flyttstädning, storstädning
Hjälp sökes
Hjälp sökes i STOCKHOLM - HomeCare söker städerska
Annonsen uppdaterades 2012-02-06
HomeCare söker en noggrann, duktig och pålitlig städerska. Arbetsuppgifterna består i att besöka våra kunders hem på dagtid och i första hand hjälpa dem med städning och ibland även strykning och tvätt. Du ska vara ansvarsfull, flexibel och ha öga för de små detaljerna. Du talar svenska eller engelska. För ansökan skicka ett mail.
Taggar:städning, städhjälp, städ
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i HANDEN - hjälp att undelätta din vardag
Annonsen uppdaterades 2010-05-14
Hej jag heter Cecillia och är 20 år. Jag har tidigare erfarenheter av barn, bland annat så har jag jobbat på ett dagis i vendelsö och för tillfället är jag vikarie på en förskola. Jag har även varit barnflicka tidigare till två barn, i åldrarna 2 och 6 och jag trivdes bra med det. Under min gymnasietid så gick jag samhälle med inriktning idrott och ledarskap, där fick jag lära mig mycket om hur man är en bra ledare. Som person är jag väldigt öppen...
Taggar:barnflicka , nanny , barnvakt , au-pair , barn , lek,
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i HÄGERSTEN - Städning och Barnpassning
Annonsen uppdaterades 2010-05-03
Städning Måndag-Onsdag: 120:-/timmen Städning Torsdag-Fredag: 140 :-/timmen Lördag-Söndag: 150:-/timmen Barnpassning Vardag: 130:-/timmen Barnpassning Helg: 160:-/timmen
Taggar:Barnpassning, barnvakt, städning, hemstäd, storstädning, flyttstäd, veckostädning
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i HÄGERSTEN - Sivina Hemstäd
Annonsen uppdaterades 2010-05-03
Sivina gör avtals- och engångshemstädningar sedan 1997. Enligt Sivinas veckostädningsprogram städas alla torra utrymmen, kök, matsal, sovrum, WC, badrum och bastu. Veckostädingsprogrammet kan ändras enligt kundens behov. Du kan överenskomma också om storstädningar, såsom fönstertvätt – precis som Du vill.
Taggar:hemstädning, städhjälp, hemstäd
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i FARSTA - Flytt och storstädning
Annonsen uppdaterades 2010-04-12
Vi utför flytt och storstädningar i hela stockholmsområdet till förmånliga priser och med ett skinande resultat. Vi har mångårig erfarenhet av många olika typer av städning. För dig som behöver löpande hjälp har vi en pröva på rabatt som innebär att du första gången enbart betalar halva priset.
Taggar:Storstädning,flyttstädning,städning,lokalvård,städfirmor,farsta,städbolag, stockholm. fönsterputsning
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i STOCKHOLM - Barn- eller djurpassning, städning
Annonsen uppdaterades 2010-04-06
Jag är tjugo år gammal och har jobbat i två år i serviceyrken, bland annat på café och som bartender. Jag har även under ett halvårs tid "barnvaktat" en åttaårig pojke och har flera små kusiner jag älskar att ta hand om. Jag kan även hjälpa till med städning, jag är ordningssam och noggrann och kombinerar gärna detta med annan syssla!
Taggar:städning, barnpassning, djurvakt, bartender
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i STOCKHOLM - Elviras hemhjälp
Annonsen uppdaterades 2010-02-01
Med glatt hjärta och kunniga händer erbjuder vi hemhjälp till familjer och seniorer. Vi Städar, lagar mat, passar barn, tvättar, stryker, går ärenden mm ROT-avdraget gäller våra tjänster. (räkna av halva summan i timpriset)
Taggar:hemstädning, flyttstädning, storstädning, matlagning, tvätt, ärenden
Hjälp erbjuds
Hjälp erbjuds i GUSTAVSBERG - Hjälp i hemmet?
Annonsen uppdaterades 2010-01-30
Jag är en glad tjej på 16 år som gärna hjälper till med olika former av tjänster, allt från att springa ärenden till att sköta om ditt hem. Helst eftermiddagar och helger men när som helst då jag är ledig. Jag är positiv och arbetar effektivt, har erfarenhet av att passa barn.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Nästa >]

Välj geografiskt område och kategori :